CORANA en KAMPEREN

Vanuit de drie veiligheidsregio’s in Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe) is er op 26 maart besloten dat toilet-, was- en douchevoorzieningen op campings gesloten moeten worden. De voorzitters vinden het risico te groot dat het op deze plekken niet lukt om de maatregelen met betrekking van het houden van 1,5 meter afstand in acht te nemen.
De maatregel is opgenomen in de nieuwe noodverordening, die de drie regio’s hebben vastgesteld. Vanaf 1 juli mag gedeeld sanitair weer gebruikt worden op onze camping. Heb je eigen sanitair (bijvoorbeeld in je caravan of camper) dan ben je nu ook al welkom.

We volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en andere autoriteiten. Daarbij hebben we een aantal extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan, waaronder:
- Bij het melden van aankomst schudden wij geen handen, maar heten we jou graag mondeling van harte welkom;
- We vragen jou niet met het hele gezin bij de kantine in te schrijven, maar met 1 persoon;
- Betaal de camping vooraf en zoveel mogelijk met de pin (contactloos);
- De stortplek bij onze sanitaire voorziening wordt vaker schoongemaakt.

Gedurende jou verblijf vragen we  je het landelijk beleid zoals gesteld door het RIVM op te volgen, dat wil zeggen:
- Houdt waar mogelijk minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;
- Was regelmatig je handen met zeep gedurende minimaal 25 seconden (neem je eigen desinfecterene zeep mee);
- Neem je eigen maatregelen in je eigen onderkomen;
- Onze kantine is beperkt open, maar afhalen (bestellen horeca) is wel mogelijk, maar maximaal 1 klant tegelijk binnen;
- Kom alleen voor een verblijf wanneer je geen griepverschijnselen hebt. Ben je verkouden of heb je (lichte) klachten? Dan vragen wij je om eerst thuis uit te zieken.
Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dan ook op jou flexibiliteit, begrip en medewerking om er samen een ongekend kampeerseizoen van te maken!

Er kan wel gevist worden bij onze vijvers, maar ook daar hebben we onze maatregelen getroffen, deze zijn te lezen op deze nieuwpagina.

> Terug 


 

scroll

AnkerBoven
Login