Huishoudelijk reglement

Om een ieder van een zo prettig mogelijk verblijf te kunnen laten genieten hebben wij een aantal regels vastgelegd om misverstanden te voorkomen.

AFVAL
Bij aankomst treft u een schone kampeerplaats. Zorg er voor dat wanneer u vertrekt ook uw afval is weggegooid. Bij de parkeerplaats naast de kantine vindt u de afvalcontainer voor groot afval. Voor klein afval staat er een kleine container naast het sanitair gebouw.

AUTO
U mag 1 auto op uw kampeerplaats parkeren (mits het niet te nat is op het veld) Indien u dit wenst kunt u uw auto ook op de parkeerplaats langs de camping parkeren. Eventuele visite kan de auto ook op de parkeerplaats kwijt.

AANKOMST/VERTREK
Bij aankomst kunt u terecht vanaf 12.30 uur. Bij vertrek dient u voor 11.30 uur de plaats te hebben verlaten. Indien u eerder wilt komen of later wilt vertrekken dan even overleggen in de kantine of dit mogelijk is.

BEZOEK
Bezoekers die slechts gedurende een dag (zonder nacht) verblijven dien zich te melden in de kantine en betalen het bezoekerstarief van €2,00 p.p. Loge's betalen het dan geldende overnachtingstarief en toeristenbelasting.

BRANDVEILIGHEID
Barbecueën is toegestaan indien u een brandblusmiddel bij de hand heeft (emmer water of brandblusser). Bij droogte kan een verbod hierop worden ingesteld, dit zal dan duidelijk kenbaar worden gemaakt.
Een open vuur is niet toegestaan.

GASFLESSEN
Per caravan zijn veiligheidshalve slechts 2 gasflessen toegestaan. De gasflessen dienen een goed geventileerde ruimte geplaatst te worden. Een LPG-installatie anders dan die in uw auto is wettelijk niet toegestaan.

GELUID
Muziek dient alleen voor uw eigen plezier te zijn en geen overlast aan anderen te bezorgen. Tussen 23.00 uur en 7.30 uur geldt de nachtrust.

HUISDIEREN
Op onze minicamping zijn huisdieren van harte welkom. Uw huisdier dient op de camping aangelijnd te blijven en uitgelaten te worden buiten ons terrein. Ongelukjes kunnen natuurlijk gebeuren, maar ruim dit zelf op zodat een ander geen last ondervindt van uw huisdier.

SANITAIR GEBOUW
Deze wordt dagelijks schoongemaakt.
Mocht u echter tussentijds vervuiling tegenkomen dan verzoeken wij u dit ons te melden zodat er spoedig actie ondernomen kan worden. Gebruik het sanitair waar het voor bedoeld is en laat kleine kinderen onder begeleiding naar het sanitair gebouw gaan. Laat het sanitair na gebruik weer netjes achter.

VERVUILD WATER
Waswater, afwaswater en overig vuil water dient u op te vangen en in het chemisch toilet te ledigen. Dit mag in geen geval direct op de bodem worden geloosd.

> terug naar minicamping 


 

scroll

AnkerBoven
Login