B&B Het Boerenerf

B&B Het Boerenerf

Afstand tot De Woldstek: 340 meter ( 4 min lopen)
Het Boeren Erf heeft 2 kamers die zijn gevestigd in een mooie kapschuur. Met uitzicht op een mooie tuin met o.a. kikkerpoel en fruitbomen. Deze B&B ligt op loopafstand van De Woldstek.

Lees meer op de FB pagina van Het Boeren Erf >>

> terug naar minicamping 

Gastenverblijf Studio WW

Gastenverblijf en Atelier Studio WW

Afstand tot De Woldstek: 1 minuut (790 meter met de auto / 9 min wandelen)
WW15 is een comfortabel en sfeervol gastenverblijf in een authentieke woonboerderij, gelegen in het kleine agrarische buurtschap Weerwille in Zuidwest-Drenthe. Het is een inspirerende plek waar je even heerlijk tot rust kunt komen. Met haar unieke ligging biedt het tal van mogelijkheden.

Lees meer op de site Studio WW >>

> terug naar minicamping 

B&B De Molenbergh

B&B De Molenbergh

Afstand tot De Woldstek: 1 minuut (1,3 km met de auto)
Overdag lekker vissen bij De Woldstek of genieten van de rust die Drenthe biedt en ’s avonds relaxen in het sfeervolle vakantiehuisje of overnachten in de yurt met sauna en meertje. Molenbergh betekent tijd voor jezelf en tijd voor elkaar.
Janet & Jaap van der Molen, heten jullie van harte welkom in Ruinerwold / Berghuizen

Lees meer op de site van De Molenbergh >>

> terug naar minicamping 

B&B Seppenstijn

Bed&Breakfast Seppenstijn

Afstand tot De Woldstek: 1 minuut (1,7 km met de auto)
Bed & Breakfast Seppenstijn is een landelijk gelegen boerderij met twee prachtige verblijven die zijn voorzien van alle luxe.
De B&B bevindt zich in het buitengebied: landelijk, rustig, prachtige uitzichten met af en toe overstekende reeën of het uitzicht op de koeien vanuit beide verblijven.
Dit stukje Drenthe heeft mooie wandel- en fietsroutes: er liggen diverse kaarten voor u in de B&B gereed

Lees meer op de site van Seppenstijn >>

> terug naar minicamping 

De Heerlijkheid Ruinerwold

B&B De Heerlijkheid Ruinerwold

Afstand tot De Woldstek: 4 minuut (3,2 km met de auto)
De Heerlijkheid Ruinerwold is een kleinschalige accommodatie in een landelijke omgeving in Zuidwest Drenthe. Er zijn twee royale gastenkamers (waarvan één met privé zoutwater buitenspa) en er is een zelfstandige vakantiewoning Opa's Huisje.
De Heerlijkheid Ruinerwold is geen hotel, maar ook geen B&B. Het ligt er ergens tussenin, want het is te kleinschalig en te persoonlijk voor een hotel, maar te luxe en te compleet voor een B&B.  

Lees meer op de site van De Heerlijkheid >>

> terug naar minicamping 

De Boerlarij Oosteinde

Afstand tot De Woldstek: 4 minuut (4,1 km met de auto)
Deze knusse B&B is gelegen in Ruinerwold (Oosteinde), aan de mooie dr. Larijweg. Deze markante weg is beroemd om +/- 1200 perenbomen die langs deze weg staan en prachtig in bloei staan in het voorjaar. De 1e zaterdag in oktober worden de bomen per opbod geveild en kan men de oogst (stoof)peren, plukken voor eigen gebruik. De opbrengst komt ten goede van Museum "de Karstenhoeve" in Ruinerwold.

Lees meer op de site van De Boerlarij >>

> terug naar minicamping 

Silo161

Silo161

Afstand tot De Woldstek: 4 minuut (4,3 km met de auto)
In deze voormalige mestsilo bij onze oude rietgedekte boerderij uit 1910 zijn twee 2-persoonsvakantiewoningen gebouwd. Een particulier vakantiehuis in Zuidwest-Drenthe, compleet en stijlvol ingericht. Vanuit je vakantiewoning in Drenthe, deze ronde Silo, en het bijbehorende terras kijk je uit op de eindeloze weilanden en heb je beschikking over een privé-gazon, waar je heerlijk met je blote voeten door het gras kunt lopen. Kortom: bij ons geniet je écht van het Drentse buitenleven, waar het ritme een stukje rustiger is dan elders. 

Lees meer op de site van Silo161 >>

> terug naar minicamping 

Acker Lodges Ruinerwold

Acker Lodges Ruinerwold

Afstand tot De Woldstek: 7 minuut (7 km met de auto)
Je vindt de Acker Lodges net buiten Ruinerwold. Deze locatie is de ideale uitvalsbasis om te kunnen vissen bij De Woldstek, voor heerlijke fiets-, wandel- en kanotochten. Maar er zijn op korte afstand ook vele leuke winkels en gezellige terrassen. Kortom: rust en vertier gaan hier hand in hand.

Lees meer op de site van Acker Lodges >>

> terug naar minicamping 

Bed&Breakfast Ommekamp

Bed & Breakfast Ommekamp

Afstand tot De Woldstek: 8 minuut (8,5 km met de auto)
B&B Ommekamp is een kleinschalige, duurzame bed en breakfast aan de rand van het esdorp Ansen in de provincie Drenthe. Het dorp ligt op loop- en fietsafstand van de Anserdennen en het Nationaal Park ‘Het Dwingelderveld.’
Vanuit de B&B kunt u genieten van de omgeving, de rust en de ruimte. ’s Nachts kunt u bij helder weer prachtige sterrenhemels zien, hoort u de steenuil en ’s ochtends wordt u gewekt door een vogelconcert.

Lees meer op de site van Ommekamp >>

> terug naar minicamping 


 

scroll

AnkerBoven
Login