Goede vrijdag en Paasvissen

Vorig jaar ging het PAASVISSEN door de maatregelen rondom COVID19  voor het eerst in 17 jaar niet door, maar dit jaar pakken we het toch weer op! Wij kijken graag POSITIEF vooruit!

Op zondag 4 en maandag 5 april (1e en 2e Paasdag) zetten wij over alle forelvijvers gemerkte forellen uit.
Elke gemerkte forel is goed voor 1 van de vele Paasprijzen, dus hoe meer gemerkte forellen je weet te vangen, hoe meer prijzen je van ons ontvangt.

Wanneer je op de belevingsvijver een steur boven de 1.20 meter weet te vangen en dit op de foto zet met jezelf en meetlint, dan is ook dit goed voor een leuke paasprijs! (max. 1 persoon)

Als je op de Big Game vijver vist en je vangt een steur boven de 1.70 meter en dit op de foto zet met jezelf en meetlint, dan is dit goed voor een leuke Paasprijs (max. 1 per persoon)

Ook zijn er over het hele terrein gekleurde "gekookte" eieren verstopt, vergeet dus niet een potje zout in de viskoffer mee te nemen!

Dit jaar worden er ook weer enkele GOUDEN EIEREN op zowel 1e en 2e Paasdag verstopt, wie 1 van deze GOUDEN EIEREN vindt en inleverd, ontvang je van ons een extra verrrassingsprijs! (1 gouden ei per persoon)

Ook vrijdag 2 april (Goede Vrijdag) kan er de gehele dag gevist worden.

Wel houden wij ons aan de maatregelen rondom het corona, lees hiervoor onze maatregelen op de site.

> Terug 


 

scroll

AnkerBoven
Login