Toeslag plastic verpakking

Vanaf 1 Juli 2023 wil de EU de hoeveelheid zwerfafval en de negatieve effecten ervan aanpakken.
Hiervoor zijn wij als ondernemer verplicht voor alle (plastic) verpakkingen die worden meegenomen (dus afhalen van gerechten/etenswaren) een vergoeding aan de gast te vragen. 

Vanaf zaterdag 1 juli wordt voor de koffiebekers en snacksbakjes €0,05 extra in rekening gebracht. Dit komt als plastic verpakking (toeslag) op de kassabon te staan.
Uiteraard mag je ook je eigen koffiebeker ☕️ laten vullen...

Bestellen aan de vijver met QR code

Je hoeft niet meer te wachten tot we langs komen met gehaktballen en drinken, maar je kan aan de vijver je eten en drinken bestellen.

Op meerdere plekken aan de vijver (boven de afvalbakken) hangen QR code's, ook staat deze op de bon die je ontvangt bij aanmelden, door deze QR code te scannen met de camera van je smartphone en op de link te klikken, open je de menukaart, hier kun je kijken wat je wilt bestellen en dit kun je doorbellen op 0522452155, de bestellen wordt dan zo spoedig mogelijk gebracht bij je aan de vijver.

Koelboxen

Wij verhuren sinds 2020 GEEN Leefnetten meer, maar zijn wij overgestapt op koelboxen (met koelelementen).
De prijs voor de huur van de KOELBOX met koelelementen is €3,00
Uiteraard mag je ook je eigen koelbox meenemen.

leefnetten zijn sind 2020 NIET meer toegestaan op onze vijvers!!

Klantkaarten

Heb je nog geen klantkaart, dan kun je deze aanvragen bij ons in de kantine.
Op deze klantkaart kun je punten sparen, iedere euro van het vissen is 1 punt. 250 punten geeft €15,00 korting op het vissen of visartikelen.


 

 

scroll

AnkerBoven
Laatste nieuws
Login