Foto's van De Woldstek

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Daarom geven wij graag met diverse foto’s en filmpjes een impressie van alles wat er te doen is bij onze visvijvers zoals spannende viswedstrijden of gezellige familie uitjes.
Ook zijn er foto’s van de minicamping en niet te vergeten van de schilderworkshops.
Op deze manier kun je een beetje sfeer proeven en een goed beeld krijgen wat je kunt verwachten van een verblijf bij De Woldstek.

Foto’s actiedagen

Meerdere keren per jaar organiseren wij gezellige actiedagen, waar iedereen welkom is. Zoals het Paasvissen tijdens de Paasdagen met leuke Paasprijsjes of de jaarlijks terugkerende Kliekjesdag. Op deze dag kan iedereen komen vissen en genieten van een heerlijke BBQ of buffet.

> Foto's

Foto’s belevingsvijver

Je ziet hier onder andere foto's van de mooie vangsten op een van de belevingsvijvers. En verder een aantal gezellige plaatjes van diverse uitjes bij deze vijvers. 

> Foto's

Foto’s wedstrijden

Deze foto’s die zijn gemaakt tijdens de diverse wedstrijden die door het jaar heen bij ons op de vijvers georganiseerd worden. 
Kijk hier voor de wedstrijddata. 

> Foto's en uitslagen

Foto’s workshops

Laat je inspireren door de foto’s van de gezellige schilderworkshops bij ons op De Woldstek.

 

> Foto's

Ingezonden foto’s

Heb je een leuke foto gemaakt tijdens jouw visuitje bij ons en wil je deze graag delen met anderen, dan kun je die naar ons mailen. Hier zie je al enkele foto’s van onze bezoekers!

> Foto's

Films De Woldstek

Bekijk hier de filmpjes die bij ons gemaakt zijn. Je kunt hier ook de aanleg van de nieuwe vijvers volgen!
 

> Films


 

 

scroll

AnkerBoven
Login
De Woldstek
in beeld!