Arrangementen

Ben je op zoek naar een leuk uitje? Bij de Woldstek zijn diverse arrangementen te boeken. Als je zin hebt in een dagje vissen met vrienden, familie of collega’s in een relaxte omgeving, dan kun je voor de hele groep één van de forellenvijvers afhuren. Maar ook als je met een gezelschap bent dat niet alleen uit liefhebbers van de hengelsport bestaat kun je bij De Woldstek terecht.
Wij bieden de mogelijkheid aan niet-vissers om deel te nemen aan één van onze inspirerende en vooral gezellige schilderworkshops.
Natuurlijk is het is ook mogelijk om met een groep alleen de schilderworkshops te boeken!
En om jouw dagje uit compleet maken kun je bij ons tussendoor genieten van een heerlijke lunch en kun je de dag afsluiten met een uitgebreid buffet of gezellige en smakelijke BBQ.

All in arrangement

Heb je zin in een geheel verzorgd uitje, dan is het all in arrangement iets voor jou! Een ochtend, middag of avond vissen in één van de forelvijvers of belevingsvijver met aansluitend een BBQ of buffet. Je kunt bij ons ook een schilderworkshop volgen en afsluiten met een buffet of bbq.

> Lees verder

Combi-arrangement

Het combi-arrangement bestaat uit twee onderdelen. De hengelsporters gaan lekker forelvissen (afhuren van een vijver of individueel) en de niet hengelaars kunnen kiezen uit de vrolijke schilderworkshop of de workshop klok/paneel schilderen. (min. 4 personen, max. 14 personen).

> Lees verder

Schilderworkshops

Geïnspireerd door de landelijke omgeving en onder leiding van een ervaren begeleider ga je een schilderij maken. Je kunt kiezen uit twee schilderworkshops: de vrolijke schilderworkshop of paneel/klok schilderen (min. 4 personen, max. 14 personen).

> Lees verder


 

 

scroll

AnkerBoven
Login
Een dagje ontspannen
in het groen